Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sushi Kielce
Cześć, forumowicze!
Mam pytanie dotyczące sushi w Kielcach. Czy ktoś z was próbował sushi w restauracjach, które oferują opcję dostawy? Chciałbym zamówić sushi na imprezę, ale obawiam się, że jakość może być gorsza, gdy jedzenie nie jest podawane od razu na miejscu. Jakie są wasze doświadczenia z dostawami sushi w Kielcach? Czy są jakieś restauracje, które wyróżniają się jakością swoich dań nawet po dostawie? Chciałbym, aby moim gościom smakowało, więc liczę na wasze porady!
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Ostatnio też miałem problem ze znalezieniem dobrej restauracji sushi z dostawą i w końcu trafiłem na Sushipak - https://sushipak.pl/ . Mają naprawdę świeże ryby, fajne zestawy w różnych cenach i co dla mnie ważne, szybki dowóz, jedzenie przyjeżdża w idealnym stanie.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama