Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co myślicie o Riko Basic Sport?
Jestem w trakcie kompletowania wyprawki, a moją głowę aktualnie zaprząta wybór wózka. W oko wpadł mi Riko Basic Sport. Możecie coś o nim powiedzieć? Co o nim myślicie?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

To wózek, który przykuł także moją uwagę. Wydaje się być naprawdę fajny - zarówno do miasta jak i w bardzo wyboiste tereny dzięki amortyzacji.
Odpowiedz
A kupiłaś go? Albo w czym wozisz swojego maluch? Mam sporo pytań dotyczących wspomnianego przeze mnie modelu, nie wiem czy będziesz w stanie na nie odpowiedziec Big Grin
Odpowiedz
Jeszcze nie wożę swojego malucha, bo wciąż jestem w ciąży. A co do wózka - to mam go na oku. Planuję zakupić go do swojej wyprawki. Już dokładnie zapoznałam się z ofertą, opiniami, specyfikacją więc nie mam żadnych wątpliwości, że będzie dla mnie super.
Odpowiedz
Wszystko rozumiem i wychodzi na to, że wszystko już wiem Uśmiech Dzięki za odpowiedzi, na pewno mocno ułatwią wybór wózka.
Odpowiedz
Wózek nie dość że piękny, to jeszcze bardzo dobrze przemyślany. Myślę, że da sobie radę na każdym etapie wózkowania i nie rozczaruje na żadnym terenie.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Riko Basic Sport jest fajną, niedrogą opcją na kupienie świetnego wózka, który zachwyca jakością, funkcjonalnością i ceną. Jak najbardziej polecam Uśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama