Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Słodycze reklamowe
Sprawdzaliście kiedyś jako formę promocji słodycze reklamowe? Sprawdza się to w praktyce czy lepiej szukać jakichś innych rozwiązań do firmy? Jak możecie podzielić się opiniami, znacie kogoś kto takie słodycze przygotowuje to dajcie znac.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Faktycznie takie słodycze to ciekawy pomysł na reklamę, czasami warto zwrócić na to uwagę. Taka oferta jest dostępna między innymi na www.slodyczereklamowe.com.pl. Wykonują słodycze reklamowe różnego rodzaju, opakowania firmowe do cukierków, czekoladek i innych zestawów słodkości.
Odpowiedz
Kiedyś ja również słyszałem o takim rozwiązaniu, ale od siebie za to chcę powiedzieć, że dla mnie bardzo ważną opcją jest to aby przede wszystkim mieć jak najlepszej jakości produkty drewniane z logo. Już dziś wiem, że zawsze możemy je znaleźć w sklepie https://mediadesign.pl/produkty-z-drewna-z-logo i ja również na takich sprawach się skupiam.
Odpowiedz
Ja zamawiałem kiedyś do swojego biura krówki z logo. Logo projektowałem w MS Design a krówki zamawiałem z najwyżej ocenianej na tamtą chwilę aukcji na znanym portalu aukcyjnym.
Odpowiedz
Wydaje mi się, że takie słodycze reklamowe to całkiem niezły pomysł Uśmiech Jednak nie w każdej sytuacji się one sprawdzą. Do niektórych branż zdecydowanie lepiej będą pasowały jakieś gadżety biurowe. My na przykład ostatnio zamawialiśmy już po raz kolejny notesy kostka w firmie Capira.
Odpowiedz
Decydując się na współprace ze specjalistami zawsze uzyskacie najlepsze możliwe rezultaty. Dlatego chciałbym Wam polecić sprawdzić stronę candybike.com.pl , na której znajdziecie ofertę firmy CandyBike, która specjalizuje się w dostawie waty cukrowej na różnego rodzaju eventy.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

To jest moja pasja, dlatego zawsze szukam takich rozwiązań
Odpowiedz
Słodycze markowe, dopasowane do charakteru firmy zamówisz przez https://slodyczereklamowe.com.pl/ to nawet w zestawach świątecznych, w zdobionych koszach. Krówki reklamowe to generalnie jeden z hitów branżowych. Niezawodna propozycja dla tych, którzy się dopiero zastanawiają nad taką formą promocji.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama