23.06.2022, 15:03
Wczoraj znajomy powiedział mi o rewelacyjnym sklepie wędliny bez konserwantów sklep internetowy . Ja pewnie z tego sklepu szybko skorzystam bo bardzo się opłaca.
|
Wędliny Drobiowe
|
|
23.06.2022, 15:03
Wczoraj znajomy powiedział mi o rewelacyjnym sklepie wędliny bez konserwantów sklep internetowy . Ja pewnie z tego sklepu szybko skorzystam bo bardzo się opłaca.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
03.09.2022, 13:49
Ja bardzo lubię wędliny, chyba jak większość osób, które jedzą mięso i powiem szczerze, że naszła mnie taka myśl, że dobrze byłoby mieć swoją wędzarnie. Jaka Waszym zdaniem wędzarnia domowa najlepiej się sprawdzi do domku jednorodzinnego?
26.05.2026, 23:27
Wędliny z krótkim składem to dziś coś, co coraz trudniej znaleźć. W https://wedlinyciak.pl/ stawia się na tradycyjne receptury i normalne składniki. Bez kombinowania, bez konserwantów, tylko mięso i przyprawy. Wędzenie odbywa się w drewnianych wędzarniach, co daje charakterystyczny smak. Taki trochę jak kiedyś ale w dobrym sensie. Takie wędlinki to same pyszności
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|