Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Adwokat
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Mamy XXI wiek. Kogoś naprawdę dziwi to, że wsparcie prawne może okazać się nieocenione? Im większe pieniądze są w grze, tym bardziej powinniście uważać. Ja wychodzę z założenia, żę jeśli chodzi o umowy w nieruchomościach adwokat powinien je zawsze sprawdzać. Przemyślcie to sobie dobrze, bo chodzi o Wasz interes.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 3,117
Liczba wątków: 40
Reputacja:
1
Czy ktoś z was korzystał z usług adwokata w sprawie o odszkodowanie? Zwróciłam się do ubezpieczyciela i podałam , kwotę, jaką chciałabym uzyskać za poniesione szkody i dostałam odmowę . Tutaj https://www.tv-slupsk.pl/wiadomosci/s/18...k-pozyskac znalazłam informacje, że jeżeli ubezpieczyciel odmówi wypłacenia całości czy części tej sumy, poszkodowany ma możliwość dochodzenia swoich roszczeń w sądzie. Myślę, że skorzystałabym z tego prawa, jednak do tego niezbędna mi będzie pomoc prawnika . Możecie kogoś polecić?
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Najlepsi z najlepszych pracują w Kancelarii JWC. Miałam problem z moim bankiem, sprawy komplikowały się każdego kolejnego dnia. Dzięki ich pomocy wszyłam z tej patowej sytuacji obronną ręką. Nikt nigdy nie udzielił mi takiego wsparcia i pomocy jak Oni.
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Sprawy sądowe potrafią ciągnąć się latami, co jest frustrujące i obciążające dla stron. Na szczęście prawo przewiduje możliwość dochodzenia odszkodowania za opóźnienia. Warto przeczytać praktyczne wskazówki na taki temat, jak odszkodowanie za przewlekłość postępowania karnego , które pokazują, jak skutecznie ubiegać się o rekompensatę.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: