Witam. Niedawno mój syn zakończył terapię w poradni terapii uzależnień w Zaciszu, tamten czas był trudny dla całej rodziny, jednak dzięki świetnym fachowcom wyszedł na prostą. Nie wiem jak opisać swoją wdzięczności i ulgę. Mogę z czystym sercem powiedzieć, że polecam to miejsce, dzięki któremu nasza rodzina znowu śpi spokojnie.
Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
|
Terapia
|
|
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
21.05.2021, 19:26
Mam nadzieję, że już jest z tobą lepiej. Mocno trzymam kciuki, żeby terapia się powiodła
. Mój syn chodzi na terapię, niezwiązaną z uzależnieniem, ale z problemami w szkole, z samym sobą. Są takie rzeczy, w których rodzic nie zawsze zdoła pomóc, to była taka sytuacja. Mój syn potrzebował pomocy specjalisty, więc zabrałam go do najlepszego psychologa, w Centrum Badań Psychologicznych Kierowców http://pracowniapsychologii.net/terapia-...ologiczna/ w Kotlinie. Tam ma psychoterapię, która mu rzeczywiście pomaga, mój mały chłopiec otworzył się, o wiele lepiej radzi sobie w szkole i kontaktach z rówieśnikami, zaczął także rozmawiać z nami .
27.05.2021, 18:27
Oczywiście, że tak! Ja na pewno mogę Wam podpowiedzieć, byście w pierwszej kolejności zajrzeli do https://psychomedic.pl/psychiatra-krakow/ i sami się przekonali, w jaki sposób moglibyście już dzisiaj poradzić sobie ze swoimi problemami. Pamiętajcie, że wiele osób korzysta ze wsparcia psychiatrycznego i bardzo sobie to chwalą. Nie ma co tego odrzucać.
08.07.2021, 14:15
Nie ma się czego wstydzić. Obecnie wiele par korzysta z pomocy psychologów, sama swego czasu razem z mężem chodziłam na taką terapię i powiem wam, że udało nam się odratować małżeństwo. Zostawiam wam namiar na psycholog Zabrze - sprawdźcie ich oferte.
10.10.2021, 12:38
Terapia może też być leczeniem uzależnienia od alkoholu. Takie sytuacje zdarzają się coraz częściej, ponieważ ludzie nie radzą sobie z napięciem, stresem i codziennymi problemami, a także zwyczajnie nie mają wsparcia, więc piją alkohol, żeby zapomnieć o problemach, żeby na chwilę lepiej się poczuć. Jak temu zaradzić? Najlepiej pracować nad problemami ze specjalistą, prosić o rady, o inne sposoby na radzenie sobie ze stresem.
23.10.2021, 11:30
Jeśli szukacie bardzo dobrego miejsca, gdzie będziecie mogli wyleczyć swoje uzależnienie, to moim skromnym zdaniem bardzo dobrze w takich przypadkach sprawdza się Ośrodek Krajna, gdzie znajdziecie świetną ofertę. Moim zdaniem warto podjąć kroki w walczę o lepsze jutro. Koniecznie sprawdźcie ichniejszą ofertę, bo jest tego warta.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników! |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek:

. Mój syn chodzi na terapię, niezwiązaną z uzależnieniem, ale z problemami w szkole, z samym sobą. Są takie rzeczy, w których rodzic nie zawsze zdoła pomóc, to była taka sytuacja. Mój syn potrzebował pomocy specjalisty, więc zabrałam go do najlepszego psychologa, w Centrum Badań Psychologicznych Kierowców