Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Jak uchronić się przed kontuzjami podczas sportu?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 733
Liczba wątków: 556
Reputacja:
0
Hej.
Podczas lockdownu przytyłam, do tego doszła praca zdalna i cały dzień siedziałam w domu. Teraz to się trochę zmieniło, zaczynam powoli ćwiczyć. Boję się kontuzji i chciałabym dowiedzieć się czy owijki na nadgarstki dobrze chronią. Polecacie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 217
Liczba wątków: 63
Reputacja:
0
24.02.2021, 16:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.06.2022, 12:49 przez trolla.)
Najważniejsza jest porządna rozgrzewka przed treningiem! I rozciąganie po, obowiązkowo. Jeśli mimo to czujemy się pospinani - pomoże roler i ciepła kąpiel.
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Radzę skupić się nad optymalnym wykorzystaniem treningu, dobieraniem suplementacji oraz diety tak, aby maksymalizować efekty sylwetkowe oraz możliwości sportowe https://mojasilaruchu.pl/strefa-sprawnych-stawow w ten sposób zminimalizujesz ryzyko wystąpienia kontuzji oraz przyśpieszysz regenerację.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,230
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Trzeba po prostu uważać, ćwiczyć z głową i nie przeciążać się nadmiernie. Ja zdecydowałam się na trening funkcjonalny, po tym jak przeczytałam na stronie: https://adrianbugno.pl/trening-funkcjonalny/ jakie korzyści on za sobą niesie. Mija kilka miesięcy odkąd trenuję i muszę przyznać, ze jestem bardzo zadowolona z tych efektów.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,220
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Jeżeli poszukujecie dobrego ortopedy w Warszawie, to moim zdaniem, warto wybrać się do CM Gamma w Warszawie. Tak naprawdę wszystko zależy od tego, z czym macie problem. Jeżeli uraz dotyczy kręgosłupa, to na ulicy Broniewskiego mają najlepszych specjalistów w tym zakresie. Zgłoście się tam, a nie będziecie żałować
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: