26.01.2021, 10:32
Witam, jestem właśnie w trakcie planowania ogrodu i szukam informacji na temat tuje Lublin . Jakie rodzaje polecacie, macie jakieś wskazówki jak wybrać odpowiednie?
|
tuje Lublin
|
|
26.01.2021, 10:32
Witam, jestem właśnie w trakcie planowania ogrodu i szukam informacji na temat tuje Lublin . Jakie rodzaje polecacie, macie jakieś wskazówki jak wybrać odpowiednie?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
12.02.2021, 11:37
Nie mam u siebie w ogrodzie, wzdłuż ogrodzenia posadziłem bukszpan i zrobił się fajny żywopłot z biegiem czasu. Trzeba tylko dobrze przycinać i gotowe. Ale w ogrodzie zawsze mam mnóstwo kwiatów, krzewy ozdobne. Sadzę też własne warzywa, warto wydzielić kawałek miejsca w ogrodzie na ten cel właśnie. Własne pomidorki - https://florexpol.eu/nasiona-pomidorow/2...serce.html - najlepsze na świecie. co roku mi rosną z takich sadzonek.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|