57 minut(y) temu
Przy zmianie garderoby na chłodniejsze miesiące zawsze najbardziej zastanawia mnie, jak połączyć wygodę z tym, żeby ubrania nadal wyglądały ciekawie. Sukienki lubię nosić także jesienią, dlatego ostatnio chodzi mi po głowie kupienie swetra, który pasowałby zarówno do nich, jak i do zwykłych spodni czy jeansów. W sklepach jest jednak tyle fasonów, że trudno zdecydować, czy praktyczniejszy będzie krótki model, luźniejszy krój, czy może klasyczny sweter sięgający do bioder. Przeglądając swetry, zauważyłam kilka różnych propozycji i warto kliknąć oraz samemu je zobaczyć, jeśli ktoś również szuka czegoś na chłodniejsze dni. Mnie najbardziej interesuje model, który można wykorzystać w kilku stylizacjach, bo nie chciałabym kupować czegoś pasującego tylko do jednego zestawu. Zastanawiam się też nad kolorem, ponieważ jasne odcienie bardzo mi się podobają, ale ciemniejsze wydają się łatwiejsze na co dzień. Jak jest u Was? Wolicie proste, uniwersalne swetry czy raczej wybieracie bardziej charakterystyczne fasony, które od razu zwracają uwagę?