Wczoraj, 00:02
Cześć, gdzie w Krakowie mógłbym przetestować bezpłatnie okulary progresywne? Jeszcze nie miałem z nimi do czynienia, ale nie chcę też od razu przepłacać. Jakieś pomysły?
|
Jakiego optyka polecacie w Krakowie?
|
|
Wczoraj, 00:02
Cześć, gdzie w Krakowie mógłbym przetestować bezpłatnie okulary progresywne? Jeszcze nie miałem z nimi do czynienia, ale nie chcę też od razu przepłacać. Jakieś pomysły?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
4 godzin(y) temu
Pytanie, czy chcesz okulary uniwersalne, do czytania, do jazdy samochodem, z innymi funkcjami, łatwe w czyszczeniu. Teraz soczewki robi się na indywidualne zamówienie z uszlachetnieniem.
apok_5c65704d72fc
3 godzin(y) temu
Masz przy ul. Krowoderskiej 51/A w Krakowie Oko Design (https://www.oko-design.com/services/soczewki-okularowe/). Tam Ci nawet wyszlifują dotychczasowe szkła, żeby idealnie pasowały do nowej oprawki, więc nawet w taki sposób da się dość tanio załatwić nowe okulary. Opieka optyczna jest tam na wysokim poziomie od lat i nawet potrafią negocjować ceny z dostawcami.
apok_8f743851141e |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|