08.04.2026, 14:18
Cześć! Szukam CRM dla barbershopu z programem lojalnościowym. Chcę nagradzać stałych klientów mojego barbershopu. Co polecacie?
|
Chcę nagradzać stałych klientów mojego barbershopu. Co polecacie?
|
|
08.04.2026, 14:18
Cześć! Szukam CRM dla barbershopu z programem lojalnościowym. Chcę nagradzać stałych klientów mojego barbershopu. Co polecacie?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
08.04.2026, 14:23
Hej, chętnie pomogę! Program lojalnościowy to świetny sposób na budowanie stałej bazy klientów barbershopu. Planerify oferuje taką funkcję jako CRM dla barbershopu. W Planerify możesz ustawić nagrody za regularne wizyty, tworzyć kupony rabatowe i specjalne oferty dla stałych klientów. System automatycznie śledzi historię wizyt każdego klienta i przyznaje punkty lojalnościowe. CRM Planerify przechowuje szczegółowe notatki o preferencjach — typ strzyżenia, ulubione produkty, uwagi barbera. To pomaga przygotować się do każdej wizyty. Sprawdź Planerify — darmowy okres próbny pozwoli ocenić wszystkie funkcje bez zobowiązań.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|