01.03.2026, 15:51
Łóżko w sypialni powinno być centralnym punktem. Ja zdecydowałam się na zakup w Caspian Meble i zdecydowanie mogę polecić ich asortyment!
|
Łóżka do sypialni
|
|
01.03.2026, 15:51
Łóżko w sypialni powinno być centralnym punktem. Ja zdecydowałam się na zakup w Caspian Meble i zdecydowanie mogę polecić ich asortyment!
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
20.03.2026, 21:48
Mama też kiedyś zmieniała łóżko na tapicerowane z zagłówkiem, bo chciała coś wygodnego do czytania wieczorem ? ale szybko wyszło, że sama rama to jedno, a materac robi największą różnicę przy spaniu. Jak stary się wyleżał, to plecy od razu dawały znać. Przy okazji wymiany wzięła materac od Magniflex, bo mają dobrą opinię jeśli chodzi o podparcie kręgosłupa. Jeśli ktoś jest właśnie na etapie urządzania sypialni, to warto też zerknąć na ich ofertę – w marcu mają rabat -15% https://www.magniflex.pl/materace-piankowe-promocja na materace i sporo różnych modeli do wyboru.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|