18.11.2025, 13:17
Jakie metody u Was faktycznie pomogły na łuszczycę skóry głowy – takie z efektami na dłużej, nie tylko doraźnie?
|
Co realnie pomaga wyciszyć łuszczycę skóry głowy, gdy domowe sposoby działają tylko c
|
|
18.11.2025, 13:17
Jakie metody u Was faktycznie pomogły na łuszczycę skóry głowy – takie z efektami na dłużej, nie tylko doraźnie?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
20.11.2025, 12:25
Ja wyleczyłam skórę głowy. Najpierw sterydy i mazidła od dermatologów, potem sama Exotar – super szampon. Do tego medeteranka ziołowa do smarowania. A później ciepły kompres z oleju rycynowego z oliwką. Odpukać, od 2 lat spokój. Teraz, żeby utrzymać efekt, myję delikatnie szamponem Psorisel, żeby nie prowokować nawrotów.
21.11.2025, 13:44
Czyli finalnie co pomogło? Muszę jakoś córce pomóc. U nas na razie najlepiej działa emulsja Psorisel na noc, bo łuska szybciej mięknie i głowa tak nie swędzi.
24.11.2025, 08:56
Napisałaś kolejno, co robiłaś – naprawdę super, że zadziałało. Jeśli chcesz coś łagodniejszego dla córki na skórę głowy, to sprawdza się też płyn Psorisel na noc. Ja kupuję tutaj:
https://gemini.pl/psorisel-plyn-na-luszc...ml-0098899 |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|