Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brodzik nierdzewny
Cześć wszystkim, potrzebuję porady. Szukam brodzika ze stali nierdzewnej do łazienki pracowniczej. Zwykłe ceramiczne brodziki odpadają, bo przy intensywnym użytkowaniu szybko się niszczą, a tutaj chodzi o miejsce, gdzie codziennie przewija się sporo osób. Zależy mi na czymś naprawdę trwałym i łatwym w utrzymaniu czystości. Pomyślałem o stali nierdzewnej Uśmiech Znalazłem takie coś https://kmb24.pl/strona-glowna/124-brodz...-mop-.html to brodzik ze stali nierdzewnej, wygląda na solidnie wykonany. Jeśli ktoś z Was korzystał z takich rozwiązań, dajcie znać, jak się sprawdzają w praktyce. Pozdrawiam!
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Remontując łazienkę, zauważyłam, jak ważne jest solidne wykończenie brodzika, żeby woda nie przeciekała w niepożądane miejsca. U mnie świetnie sprawdziło się uszczelnienie brodzika przy ścianie, bo po tym zabiegu woda już nigdzie nie wsiąkała i łatwiej utrzymać wszystko w czystości. Fajnie, że można zadbać o detale, które naprawdę wpływają na komfort użytkowania. Zastanawiam się tylko, czy inni też mieli podobne problemy przy montażu brodzika i jak sobie z nimi poradzili?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama