Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Pomysł na biznes - dania gotowe
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 852
Liczba wątków: 24
Reputacja:
0
Myślicie że to dobry pomysł? sprawdzi się? chciałabym zająć się produkcją dań vege gotowych. Takich tylko do odgrzania. Ludzie płacą po 100 zł nawet za dietę pudełkową a tu można byloby jedno danie za około 10 zł już sprzedawać. Jak myślicie, jakieś rady dla mnie?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,168
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Chyba dobrze kombinujesz. Szczerze to sam bym chętnie sobie takie dania kupował, oby bez konserwantów to było. I z najlepszych składników. Nawet i za 15 zł czy 20 wtedy takie danie bym kupił chętnie. Obiadowe spokojnie mogą więcej jeszcze kosztować. Świeże warzywa może dostarczać http://rogowski.net.pl/ , sprawdzałaś już takie opcje? bo nie trzeba samemu przecież wszystkiego przygotowywać. To jest firma z bardzo dużym doświadczeniem w tym zakresie i można mieć pewność wysokiej jakości dostarczanych warzyw. Przede wszystkim zawsze takiej samej, bo jak zaczniesz produkcję i ktoś polubi dania to będzie oczekiwał takiej samej jakości i smaku już zawsze. Nie ma tu miejsca na wadliwe dostawy. A jak vege to podstawa to będą warzywa i owoce przecież.
Liczba postów: 12
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
15.05.2020, 12:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.05.2020, 12:08 przez mobik.)
Zerknij może sobie najpierw na rynek i zobacz co się dzieje. Zrób analizę rynku i sprawdź, jak wygląda procedura badań marketingowych: skilltelligence.pl/aktualnosci/procedura-badan-marketingowych-szybkie-akcje-w-sytuacjach-kryzysowych-crowdsourcing-a-podejscie-tradycyjne/ by podjąć odpowiednią decyzje, czy wchodzisz w jakiś biznes. Ta firma Skilltelligence jest z miasta Warszawa i często z niej korzystam do badań rynkowych
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 62
Reputacja:
0
27.01.2021, 15:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.01.2021, 15:05 przez Selena.)
Ja ogólnie jestem fanką dań gotowych ponieważ nie do końca mam odpowiednio dużo czasu na gotowanie i przygotowywanie posiłków po pracy, treningach itd. Dlatego zamawiam sobie zawsze lekki zapas w https://e-spar.com.pl/kategoria/dania-gotowe/955 jest to sklep spożywczy z naprawdę fajnymi produktami wysokiej jakości. Ceny nie są wysokie, a można jeść zdrowo, tanio i szybko co sobie szczególnie cenię. Pozdrawiam ciepło
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 306
Reputacja:
0
Można fajnie po eksperymentować i stworzyć jakieś ciekawe dania. Musisz tylko dostosować do tego odpowiednie produkty. Możesz też znaleźć coś nowego, Ja dowiedziałam się, ze jest coś takiego jak suszony ser https://planteon.pl/przyprawy-swiata/dod...ony-1-10mm , ma on wiele zastosować w różnych daniach.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
To nie jest zbyt oryginalny pomysł
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 43
Reputacja:
0
My już mamy swój biznes i w związku z tym chcę się Was o coś zapytać. Wiecie może jak wyglada gęsiarka do pieczenia ? Właśnie takiego naczynia potrzebujemy do pieczenia drobiu. Najbardziej odpowiada mi ta żeliwna, która dostępna jest w sklepie gastromania.pl. Jest solidna i w dobrej cenie. Nawet kupiłabym ich kilka do naszego lokalu.
Liczba postów: 545
Liczba wątków: 56
Reputacja:
2
(27.01.2021, 15:04)Selena napisał(a): Ja ogólnie jestem fanką dań gotowych ponieważ nie do końca mam odpowiednio dużo czasu na gotowanie i przygotowywanie posiłków po pracy, treningach itd. Dlatego zamawiam sobie zawsze lekki zapas w e-spar.com.pl/kategoria/dania-gotowe/955 jest to sklep spożywczy z naprawdę fajnymi produktami wysokiej jakości. Ceny nie są wysokie, a można jeść zdrowo, tanio i szybko co sobie szczególnie cenię. Pozdrawiam ciepło 
No to jak też mam swój ulubiony sklep spożywczy https://e-szop24.pl/ - robię w nim zakupy do domu i do firmy.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: