Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
piekne stopy
Marzą mi się piękne stopy! od lat mam takie haluksy że stopy wyglądają jakby były zdeformowane Smutny co zrobić, jak z tym żyć lub jak to naprawić?!
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Rozumiem Cię w 100%, bo sama mam podobny problem i wiem, jak to potrafi wpływać na pewność siebie. Z tego co czytałam, są różne sposoby – od wkładek i ćwiczeń po zabiegi chirurgiczne. Wszystko zależy od stopnia zaawansowania, więc najlepiej najpierw pójść na konsultację do specjalisty.
Odpowiedz
Ja zdecydowałam się na zabieg w Centrum Chirurgii Stopy Kniaź i to była jedna z lepszych decyzji. Metoda MICa - małoinwazyjna, szybki powrót do chodzenia, brak gipsu. Jeśli chcesz poczytać więcej i zobaczyć, gdzie przyjmują, to wejdź na https://michalkniaz.pl – tam jest wszystko wyjaśnione prostym językiem.
Odpowiedz
Mam podobną historię – odkładam decyzję o operacji, ale coraz częściej widzę, że z wiekiem problem się nasila. Chyba nie ma sensu czekać, aż ból i wygląd stopy będą jeszcze gorsze. Najrozsądniej zrobić badania i ustalić plan leczenia z ortopedą.
Odpowiedz
Dziekuję wam bardzo za wszystkie porady - bo naprawdę już nie wiem co z tym problemem zrobić!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama