04.06.2025, 09:57
Poszukuję opinii na temat aptek, w których będę mogła zrealizować receptę na lek recepturowy. Czy to prawda, że jest taka opcja w DOZie?
|
Leki recepturowe
|
|
04.06.2025, 09:57
Poszukuję opinii na temat aptek, w których będę mogła zrealizować receptę na lek recepturowy. Czy to prawda, że jest taka opcja w DOZie?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
18.06.2025, 22:13
Tak, ja od dawna korzystam z tej opcji w DOZie, mają najnowocześniej wyposażone zaplecze do wykonywania takich leków.
23.06.2025, 10:02
Zawsze jak mam receptę na lek recepturowy, to idę do DOZ. Nigdy nie było problemu, a robią szybko i porządnie.
13.01.2026, 11:03
W tym temacie mogę Wam polecić stronę za pośrednictwem której otrzymacie e-receptę. Wystarczy zajrzeć na https://www.mamyrecepte.pl/wybierz-lek/c...-aurovitas Jedyne co trzeba zrobić to zalogować się z dowolnego urządzenia telefonu lub komputera, wypełnić ankietę i dokonać opłaty.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|