16.12.2023, 07:56
Jestem pewny , że bardzo dużo osób zainteresuje się okna PCV Nowy Sącz . Takie jest moje zdanie na ten temat.
|
Stolarka aluminiowa – Okna aluminiowe
|
|
16.12.2023, 07:56
Jestem pewny , że bardzo dużo osób zainteresuje się okna PCV Nowy Sącz . Takie jest moje zdanie na ten temat.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
17.12.2023, 20:07
To aluminiowe czy PVC? Bo troche mylące to jest
Jak PVC to ja obstawiam Oknoplast, a jak aluminium to też ich ale pod marką Aluhaus. Jak oglądałem w Sampre to mają fajne, nowoczesne rozwiazania. I co najważniejsze ciepłe. Wkładki PUR aerogel itd. Zalezy która linia oczywiście.
17.12.2023, 22:53
Świetne okna to aluminiowo drewniane z Fakro Innoview. Mam od kilku miesięcy. Aluminiowa okładzina chroni drewniane profile przed warunkami atmosferycznymi. Poczwórne uszczelnienie sprawa że okna sa ciepłe i energooszcędne.
Mozna wybrać zarówno rodzaj jak i kolor drewna dzięc i czemu indywidualnie dopasowałam i świetnie wyglądają. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|