Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmiana pracy
Zmiana pracy na tą za granicą może być nowym początkiem. To znakomite rozwiązanie, szczególnie jeśli odczuwasz wypalenie zawodowe. Rozważ różne możliwości i znajdź coś, co ożywi twoją karierę i sprawdź oferty pracy Niemcy bez znajomości języka na FACHPRACY dzięki czemu na pewno dużo łatwiej będzie zacząć i co najważniejsze trafić na aktualne oferty o pracę. Pozdrawiam i koniecznie daj znać jakie ostatecznie kroki podjęliście!
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Chciałam podzielić się z Wami odkryciem - znalazłam fascynujący artykuł na temat budowania kariery w branży eventowej. To prawdziwa gratka dla wszystkich, którzy marzą o pracy w organizacji wydarzeń. Link do artykułu znajdziecie tutaj: https://e-pyrzyce.pl/jak-zbudowac-karier...jonalistow Mam nadzieję, że będzie to dla Was równie inspirujące czytanie, co dla mnie!
Odpowiedz
Obecnie rynek pracy wydaje się być pełen możliwości, zwłaszcza jeśli chodzi o wysokiej jakości oferty, takie jak te dostępne na https://folimpex.com.pl/. Warto tam zgłosić swoje CV!
Odpowiedz
a znacie jakies firmy, do ktorych z jakiegos powodu nie warto aplikowac? ja przyznam, ze mialam ostatnio na oku oferte od lotte wedel do dzialu marketingu, ale jak poczytalam w sieci co tam sie dzieje, to zrezygnowalam. Pracownicy pisza, ze mobbing na pelnej, szef sobie zdecydowanie na za wiele pozwala, a co dziwne, hr i dzial compliance niewiele z tym robia ;/
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama