03.07.2023, 10:43
Jestem w trakcie kompletowania wyprawki, a moją głowę aktualnie zaprząta wybór wózka. W oko wpadł mi Riko Basic Sport. Możecie coś o nim powiedzieć? Co o nim myślicie?
|
Co myślicie o Riko Basic Sport?
|
|
03.07.2023, 10:43
Jestem w trakcie kompletowania wyprawki, a moją głowę aktualnie zaprząta wybór wózka. W oko wpadł mi Riko Basic Sport. Możecie coś o nim powiedzieć? Co o nim myślicie?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
08.07.2023, 18:08
To wózek, który przykuł także moją uwagę. Wydaje się być naprawdę fajny - zarówno do miasta jak i w bardzo wyboiste tereny dzięki amortyzacji.
10.07.2023, 19:13
A kupiłaś go? Albo w czym wozisz swojego maluch? Mam sporo pytań dotyczących wspomnianego przeze mnie modelu, nie wiem czy będziesz w stanie na nie odpowiedziec
12.07.2023, 20:26
Jeszcze nie wożę swojego malucha, bo wciąż jestem w ciąży. A co do wózka - to mam go na oku. Planuję zakupić go do swojej wyprawki. Już dokładnie zapoznałam się z ofertą, opiniami, specyfikacją więc nie mam żadnych wątpliwości, że będzie dla mnie super.
16.07.2023, 12:10
Wszystko rozumiem i wychodzi na to, że wszystko już wiem
Dzięki za odpowiedzi, na pewno mocno ułatwią wybór wózka.
09.08.2023, 22:28
Wózek nie dość że piękny, to jeszcze bardzo dobrze przemyślany. Myślę, że da sobie radę na każdym etapie wózkowania i nie rozczaruje na żadnym terenie.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
22.08.2023, 21:24
Riko Basic Sport jest fajną, niedrogą opcją na kupienie świetnego wózka, który zachwyca jakością, funkcjonalnością i ceną. Jak najbardziej polecam
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|