Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Wirtualna karta dla pracowników
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Mam swój własny biznes internetowy, który prowadzę. Mój zespół składa się z kilkudziesięciu osób. Myślę więc o otwarciu wirtualnej wizytówki dla każdego pracownika. W końcu w ten sposób mogę kontrolować przychody i wydatki firmy.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Ważną zaletą karty biznesowej Wallester Business jest szybkość i wygoda jej wydawania. Dla każdego fizyczne i wirtualne karty firmowe są wygodnym narzędziem do wprowadzenia w życie bez konieczności prowadzenia działalności gospodarczej. Właściciel lub kierownik firmy może w każdej chwili samodzielnie, bez wizyt w banku, wydać kartę i zarządzać nią w aplikacji mobilnej. Cały proces zajmuje mniej niż minutę. Tym samym karty wirtualne mogą stać się sposobem na rozwiązanie różnych skomplikowanych sytuacji.
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Wiesz, że to niezły sposób nie tylko na monitorowanie, ale i na analizę całego systemu finansowego Twojej firmy. Jest to sprawa do przemyślenia w wolnej chwili. Zaproponuj więcej ciekawych i praktycznych pomysłów na prowadzenie biznesu.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 4,477
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Z tego co słyszałem to dobrą opcją jest https://www.oscbr.pl/ . Ogólnie system jest bardzo prosty w obsłudze i przede wszystkim też dzięki niemu można dosyć sporo czasu zaoszczędzić
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
(17.05.2023, 22:46)Tommy Cooper napisał(a): Mam swój własny biznes internetowy, który prowadzę. Mój zespół składa się z kilkudziesięciu osób. Myślę więc o otwarciu wirtualnej wizytówki dla każdego pracownika. W końcu w ten sposób mogę kontrolować przychody i wydatki firmy. Skoro prowadzisz własny biznes, to polecam Tobie sprawdzić na stronie https://iplatnosci.pl/ tego rodzaju moduł płatności ratalnych. Można fajnie wyjść naprzeciw klientom i zapewnić im komfortowe, wygodne zakupy w postaci rat. Moim zdaniem staje się to coraz bardziej popularne. Szczegółowe informacje znajdziesz na stronie.
Liczba postów: 4,477
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Bardzo korzystnym wyborem jest także jonowa kolumna chromatograficzna
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 2,578
Liczba wątków: 190
Reputacja:
0
W firmach, które wprowadzają nowe narzędzia dla pracowników, warto pamiętać też o kwestiach związanych z rozwojem zespołu. Ciekawym elementem są oceny pracownicze, które pozwalają zobaczyć mocne strony i obszary wymagające wsparcia. Dzięki nim łatwiej planować szkolenia czy inne formy rozwoju, a pracownicy czują, że firma inwestuje w ich kompetencje. To też dobry sposób, żeby poprawić komunikację i motywację w zespole. A Wy jak podchodzicie do takich ocen – traktujecie je bardziej formalnie czy jako praktyczne narzędzie do rozwoju?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: