Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
pomoc prawna spadek Gdańsk
Nigdy nie sądziłam że będę musiała bronić się w sądzie, ale niestety moja rodzina ma co do tego inne zdanie.  Po śmierci mojej babci okazało się, że do podziału jest kilka hektarów ziemi wraz z domem, a biorąc pod uwagę że to ja zajmowałam się nią w ostatnich latach jej życia, to znaczną część przepisała mnie. Oczywiście część mojej rodziny się z tym nie zgadza, dlatego spotkamy się w sądzie. Potrzebuję pilnie znaleźć dobrego mecenasa na terenie Gdańska, który pomógłby mi przez to wszystko przejść. Możecie mi kogoś takiego polecić?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli chodzi o prawo spadkowe, myślę, że warto przyjrzeć się kancelarii, która specjalizuje się w tej dziedzinie. Poszukaj tego typu informacji na lokalnych forach, a może ktoś napisał tam ciekawy i pomocny komentarz? Mam nadzieję, że to zadziała. Powodzenia!
Odpowiedz
Wiesz co, tak to jest, że z rodziną tylko dobrze wygląda się na zdjęciach. Co do prawników, to polecam ci zgłosić się do mecenasa Mindykowskiego https://www.mindykowski.pl/ ponieważ słyszałam o nim naprawdę wiele pozytywnych opinii.. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło
Odpowiedz
Interesuje Was taki temat: nieznani spadkobiercy co robić ? No to koniecznie powinniście się zainteresować, jeśli aktualnie temat spadku Was dotyczy. Nieznani spadkobiercy to spora niespodzianka, ale i takie sprawy można szybko rozwiązać.
Odpowiedz
Zastanawiam się, czy przebywając za granicą, mogę załatwić sprawę sądową w gdańskim sądzie? Okazuje się, że tak, sądząc po tym artykule: https://adwokat-chojaczyk.pl/blog/prawo-...za-granica. Posiadacie może doświadczenie w tego typu sprawach? Będę wdzięczna za pomoc i ewentualne wskazanie kancelarii. Dotychczas myślałam, że stawienie się na rozprawę to obowiązek.
Odpowiedz
Prawo spadkowe może być bardzo skomplikowane, szczególnie w sytuacjach, gdy do sprawy spadkowej zaangażowanych jest wiele osób. Często dochodzi do sporów dotyczących podziału majątku, dziedziczenia czy interpretacji zapisów testamentowych. W takich przypadkach, kiedy strony nie są w stanie dojść do porozumienia, sprawa spadkowa może być skierowana do sądu. Tutaj https://www.kancelariamlynska.pl/sprawa-...-w-sadzie/ możemy przeczytać na ten temat więcej informacji.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama