Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Produkty konopne
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 82
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Dzień dobry,
niedawno otworzyłam firmę zajmującą się tworzeniem miniaturowych kosmetyków tworzonych na bazie naturalnych składników. Obecnie szukam sprawdzonego miejsca, gdzie prowadzona jest hurtowa sprzedaż produktów konopnych. Moja wspólniczka poleca produkty od Cannabication, których używa w celach prywatnych, według niej nie ma lepszej jakości na rynku. Możecie polecić?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 181
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja korzystam z produktów od Cannabication już wiele miesięcy i jestem bardzo zadowolona! Dodatkowo zawsze do każdego produktu mam wszelkie potwierdzenia jakości i pewność sprawdzonego źródła. Bardzo lubię ich olejki!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,164
Liczba wątków: 18
Reputacja:
0
Nie lepiej byłoby się zdecydować na czyste nasiona konopne? Jak mam być z wami szczera, to mnie w oko wpadła oferta https://ganjafarmer.com.pl/497-og-kush na OG Kush czyli jedna z najbardziej rozpoznawalnych odmian w świecie Cannabis.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 4,477
Liczba wątków: 152
Reputacja:
0
Osobiście zamawiam olejki konopne z https://szopmania.pl/ . Wyróżniają się one dobrą jakością, a ich efekty są zauważalne dość szybko. Co więcej, czas oczekiwania na ich działanie jest stosunkowo krótki, co sprawia, że są bardzo efektywne.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości