27.01.2022, 16:05
Co sądzicie o nowoczesnych rozwiązaniach kadrowych takich jak chociażby outsourcing pracowniczy?
|
Outsourcing pracowniczy w firmie przemysłowej
|
|
27.01.2022, 16:05
Co sądzicie o nowoczesnych rozwiązaniach kadrowych takich jak chociażby outsourcing pracowniczy?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
30.04.2025, 18:55
Usługi outsourcingowe są coraz bardziej popularne, nawet duże firmy o zasięgu krajowym i światowym takich usług poszukują i z nich korzystają. Nie tylko mowa o outsourcingu księgowości, pracowniczym, także usług IT https://bizneo.pl/info,ac108/outsourcing...ystac,2438 . Kompleksowa obsługa IT będzie obejmować szeroki zakres usług, od tworzenia oprogramowania, przez zarządzanie systemami, aż po wsparcie techniczne i utrzymanie infrastruktury.
31.08.2025, 21:52
Nie mam w tym zakresie żadnego doświadczenia, ale moim zdaniem to częściowo dobre rozwiązanie. Bo z jednej strony "wypożyczamy" dobrego specjalistę, ale z drugiej strony to nie nasz pracownik i może zyskać informacje o firmie, które wykorzysta u innych. Jestem jednak tradycjonalistką w tym temacie i wolę zatrudniać osoby, niż korzystać z takiej formy współpracy. Ale to podkreślam - tylko moje prywatne przemyślenie.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|