Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Laserowe usunięcie rozstępów
Dzień dobry
ostatnio udało mi się zrealizować mój cel, którym było schudnięcie. Osiągnięty rezultat mnie zadowala, jednak cały efekt psują rozstępy, głównie na udach i brzuchu.
Stąd moje pytanie o usuwanie rozstępów laserem kraków. Czy jest skuteczne w porównaniu do innych metod? I czy przede wszystkim jest bezpieczne dla zdrowia?
Oraz gdzie w Krakowie można udać się na taki profesjonalny zabieg? Koleżanki z pracy wspominały o https://laser-frakcyjny-krakow.pl/, jednak same nie korzystały.
Zależy mi na poznaniu szerszej opinii. Byłoby super, gdyby mogły się wypowiedzieć te osoby, które zdecydowały się na taki zabieg.
Pozdrawiam
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Laser jest ok ale to jednak zabieg inwazyjny. Jest wiele kremow ktore mozna uzyc zamiast tego i bedzie tez dobry efekt
Odpowiedz
krem lepszy od lasera? nie mozliwe Big Grin
Odpowiedz
czemu nie mozliwe? przeciez to dziala na tej samej zasadzie.. nie usuwa a rozjasnia. na notino kupilam sobie bio oil i po rozstepach nie ma wiekszego sladu, pod swiatlo tylko widac ze skora byla rozciagnieta
Odpowiedz
no w sumie nie wiem czemu Tongue wydaje mi sie ze laser bardziej pomoze Tongue
Odpowiedz
A takie zabiegi brałaś pod uwagę https://klinikamiracki.pl/discovery-pico/ ? Mimo że teraz są dobre kosmetyki to chyba jedyną możliwością usunięcia rozstępów są wlaśnie zabiegi laserowe
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama