12.04.2023, 07:19
Kilka dni temu kumpel powiedział mi o poduszki . Naprawdę warto skorzystać z tej oferty.
|
PODUSZKI
|
|
12.04.2023, 07:19
Kilka dni temu kumpel powiedział mi o poduszki . Naprawdę warto skorzystać z tej oferty.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Donator .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
03.05.2023, 20:40
Witajcie! Mam pytanie dotyczące użytkowania poduszki ortopedycznej. Jakie są Wasze doświadczenia w jej stosowaniu i jak powinno się spać na takiej poduszce? Czy istnieją jakieś szczególne zasady dotyczące jej ułożenia pod głową i szyją, aby uzyskać najlepsze efekty dla zdrowia kręgosłupa i mięśni? Czy może stosowanie poduszki ortopedycznej wymaga od nas jakichś specjalnych nawyków snu lub zmiany pozycji podczas spania? Czy zauważyliście jakieś różnice w jakości snu po wprowadzeniu do użytku poduszki ortopedycznej? Będę wdzięczny za wszelkie informacje i wskazówki, które pozwolą mi w pełni wykorzystać zalety poduszki ortopedycznej. Dla osób, które mają podobny problem podrzucam ciekawy artykuł: https://selene.pl/jak-spac-na-poduszce-o...znej,31,61
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|