Otrzymaliśmy 44% naszego celu ..
Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konsola
Hej, szukam sprawdzonego serwisu w Gdańsku, gdzie naprawią mi konsolę, która przestała się włączać. Podobno najlepszy jest Enter-serwis i maja dobre ceny. Co sądzicie? Polecacie?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Ja sie wzbraniam przed zamowieniem konsoli, wole zeby moje dzieci graly w planszówki, na konsole przyjdzie jeszcze czas. https://sklep.pinkfrog.pl/ zajrzyjcie sobie tutaj, ile maja fajnych gier, uwazam ze to o wiele lepsza opcja na spedzanie czasu
Odpowiedz
W takim razie ja mam do was pytanie odnośnie konsoli https://www.nipip.org.pl/recenzje/ninten...-recenzja/ chcę taką kupić dla mojego dziecka, bo gdzieś zobaczył u swojego kolegi i bardzo mu się spodobała. W jakim sklepie proponujecie zrobić zamówienie?
Odpowiedz
Teraz konsole są bardzo popularne, a na rynku jest bardzo dużo rodzajów i modeli. Dlatego warto mieć kontakt do serwisu, który zajmuje się takimi pracami. Wiem, że naprawa konsol do gier jest w zakresie usług firmy Playzone. Mogą naprawić m.in. takie usterki jak palące się światełko przy konsoli, zbyt szybko przegrzewająca się konsola czy awaria pada. Naprawią starsze i nowsze modele, bo pracownicy cały czas poszerzają swoją wiedzę. Mają też duże doświadczenie, bo na rynku działają od 13 lat. Marka konsoli też nie ma znaczenia, bo naprawią Playstation, XBOX czy Nintendo. Namiary na nich macie tutaj: Playzone serwis konsol, Solec 81B lok. A35, 00-382 Warszawa, tel. 22 498 66 99.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepsze Forum i Radio Młodzieżowe na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama