Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Wyjazdy za granicę
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 65
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja byłam Konsorcjum.pl na wycieczce objazdowej po wielkich miastach wschodnich stanów zjednoczonych. Mieliśmy polskich pilotów, którzy są nie tylko doświadczeni, ale i pełni pasji do tego, co robią. Hotele, w których się zatrzymaliśmy były naprawdę na wysokim poziomie, a zwiedzanie dało nam masę przepięknych widoków. Mega czas!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 679
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Znalazłam swietny sklep gdzie można kupić akcesoria podróżne i fajne organizatory na podróż czy do domu. Znalazłam i kupiłam tam idealny kosmetyczka kuferek Ja uwielbiam mieć wszystko poukładane i posegregowane w podróży więc takie gadżety są dla mnie idealne. Jeśli szukacie takich pomocnych akcesoriów to koniecznie sprawdźcie na stronę.
Liczba postów: 42
Reputacja:
0
Wyjazd do Medjugorie z biurem Konsorcjum.pl to nie tylko podróż, ale także spotkanie z głęboką wiarą i duchowością. Z siostrą jako osoby wierzące, zdecydowałyśmy się na tę podróż, a nie zawiodłyśmy się. Hotel w bliskim sąsiedztwie kościoła św. Jakuba umożliwił nam pełne skupienie się na duchowych doświadczeniach, a nasza relwcja stała się jeszcze mocniejsza. Polecam każdemu, kto pragnie podjąć podróż w poszukiwaniu duchowej równowagi i bliskości z Bogiem.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,499
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Jakie macie plany na wakacje i dlaczego?
podnoszone biurko
Liczba postów: 338
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Dla tych, którzy marzą o wakacjach na Wyspach Kanaryjskich, polecam ofertę all inclusive wyspy kanaryjskie na rego-bis. Dzięki tej ofercie możesz cieszyć się pełnym komfortem i niezapomnianymi widokami.
Liczba postów: 4,232
Liczba wątków: 145
Reputacja:
0
Serdecznie polecam skorzystanie z usług firmy, którą znajdziesz pod adresem https://osadagilowka.pl/poznaj-domki/ . Obsługa bardzo dba o gości i co ważne domki są bardzo zadbane
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 85
Reputacja:
0
Ja lubię oferty od Konsorcjum.pl, bo mają szeroki wybór. Bardzo dobrze wspominam wyjazd do Medjugorie. Ta pielgrzymka była dla mnie niezwykle inspirująca. Dzięki profesjonalnym przewodnikom dowiedziałem się wiele o historii Medjugorie. Bliskość kościoła św. Jakuba pozwoliła mi na codzienne uczestnictwo w mszy świętej, co było dla mnie bardzo ważne.
Liczba postów: 61
Reputacja:
0
Polecam wycieczkę "Mozaika Gruzji" z biurem Konsorcjum.pl – bogaty program, wieczór z winem i 100% pewności realizacji!
Liczba postów: 1,837
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Rozmiar walizki ma znaczenie! Dla krótszych wyjazdów idealnie sprawdzi się kompaktowy model kabinowy, a na dłuższe podróże większa walizka o pojemności 70-100 litrów. Dobierz rozmiar do swoich potrzeb i ciesz się wygodą pakowania! ?
https://www.wittchen.com/bagaz/walizki/walizki-duze
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,057
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Wybór odpowiedniego plecaka na laptopa to ważna decyzja dla osób aktywnych zawodowo. Na stronie https://ogloszeniaweb.pl/jak-wybrac-plec...a-laptopa/ znajdziesz praktyczne porady, które pomogą Ci znaleźć model idealnie dopasowany do Twojego stylu życia i potrzeb. Sprawdź, na co zwrócić uwagę, by Twój laptop był bezpieczny i łatwo dostępny.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości