Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autyzm jak żyć?
Szukam sposobu, pomysłu, jak żyć.
Nie znoszę, nie lubię i nie potrafię pracować.
Jestem strasznie przebodźcowana ALE muszę zarabiać.
Mam kredyt i dziecko i nie ma opcji na życie bez pensji.
Ale...proszę podajcie jakieś prace, gdzie nie trzeba za bardzo z nikim gadać,gdzie nie ma wyjazdów integracyjnych, spotkań...
Psychicznie nie daję rady, maskowanie mnie męczy, nie mogę w pracy być  w słuchawkach, tu ludzie ciągle gadają, rozmawiają, odbierają telefony... Już nie daję rady i nie mam pomysłu na pracę
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Ja pracowałam jako pracownik produkcji w firmie która zajmowałam się lutowaniem pilotów do sprzętu rolniczego. Najlepsza praca w moim życiu. Własne biurko, zero rozmów z pracownikami, słuchawki w uszach z podkastem i sobie lutujesz, wiercisz, dokrecasz. Zamierzam wrócić po chorobowym do takiego zajęcia bo serio było mega satysfakcjonujące I przyjemne. Nawet dźwięk maszyny do nakładanie końcówek na kable był przyjemny.
Od siebie polecam również kontakt z psychiatrą:
https://medonow.pl/nasz-zespol/psychiatra/
Warto jest być pod taka opieką.
Odpowiedz
Słuchajcie, miałam podobne odczucia co do pracy i szukałam czegoś, co pozwoli mi na spokojniejsze życie. Trafiłam na ofertę zajęcia, które zdalnie wiąże się z obsługą telefonów. Na przykład w przypadku serwisu można pracować przy naprawach bez kontaktu z klientami. Swoją drogą, akurat ostatnio znalazłam fajne szkła prywatyzujące, które mogą być idealnym rozwiązaniem dla kogoś, kto chce zadbać o swój sprzęt i jednocześnie nie przejmować się ludźmi wokół. Warto rozejrzeć się za takimi opcjami!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama