Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co myślicie o wynajmie mieszkań na dłużej?
Zastanawiam się nad wynajmem mieszkania na dłuższy czas, ale mam kilka wątpliwości. Wiem, że możliwe jest wynajęcie miejsca, które jest już umeblowane i gotowe do wprowadzenia, ale czy to faktycznie ma sens? Czy miałyście może doświadczenia z trzydziestomiesięcznymi umowami i tak naprawdę dało się w tym czasie przeżyć? Bliskość do pracy i uczelni jest dla mnie kluczowa, ale czy w dłuższej perspektywie nie wpadnę w rutynę? Jakie są Wasze opinie na ten temat, co Was skłoniło do takiego wynajmu? Chętnie poznam Wasze historie!
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Ja przez dłuższy czas byłam sceptyczna do wynajmu na lata, ale teraz mam trochę inne podejście. Jak trafisz dobrą lokalizację i sensownie urządzone mieszkanie, to serio można sobie wygodnie żyć bez ciśnienia na kredyt. Dużo też zależy od właściciela albo firmy, która tym zarządza. Znajoma wynajmuje przez Per Modum https://www.per-modum.pl/oferta.htm i mówiła, że właśnie dzięki temu wszystko było od początku jasno ustalone, mieszkanie przygotowane i bez dziwnych akcji w trakcie umowy. Przy dłuższym wynajmie taki spokój chyba jest najważniejszy
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama