17.04.2026, 11:50
Moja córka to bardzo sie buntuje już ma 9 lat no straszny wiek i dużo sie obraża , nie wiem co zrobic by taka nie była.
|
Bunt u dzieci
|
|
17.04.2026, 11:50
Moja córka to bardzo sie buntuje już ma 9 lat no straszny wiek i dużo sie obraża , nie wiem co zrobic by taka nie była.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
17.04.2026, 20:52
Taki wiek, nic nie zrobić bo to etap rozwoju u dzieci, trzeba to przetrwać i dużo z dzieckiem rozmawiać. Na pewno też trzeba spędzać z dzieckiem bardzo dużo czasu
18.04.2026, 13:09
Spędzam dużo czasu przychodzi ze szkoły to się nią zajmuje i bawimy się .
19.04.2026, 13:10
Ok a rozmawiasz z nią na spokojnie na temat takiego zachowania? Może ma jakieś problemy jak to dziewczynki w w jej wieku i to jest przyczyną. Szczera, taka dorosła rozmowa może przynieść efekty
19.04.2026, 22:12
Nela rozmawiam z nią tłumacze ale jak już się na coś obraża to idzie do swojego pokoju zamyka się i siedzi pod drzwiami ,bdlugo tam jest jak nikt nie wchodzi to potem sama przychodzi .
20.04.2026, 18:47
Może potrzebuje też trochę przestrzeni tylko dla siebie?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników! |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|