Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nowa praca
Wyjechałam do pracy za granicę pierwszy raz i bardzo zależało mi na bezpieczeństwie. MG Solutions to agencja pracy tymczasowej, która wszystko mi spokojnie wytłumaczyła jeszcze przed wyjazdem – umowę, warunki i zakwaterowanie. Dzięki temu czułam się pewniej już od samego początku.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jak ktoś się stresuje wyjazdem, to Mondi potrafi to ogarnąć. Człowiek wie, że jedzie do legalnej pracy, ma mieszkanie i kogoś na miejscu, kto pomoże w razie czego.
Odpowiedz
Każdy, kto planuje podjęcie pracy w Polsce, a pochodzi z zagranicy, musi pamiętać o jednym istotnym wymogu – ważnym ubezpieczeniu medycznym. To nie tylko kwestia formalności, ale przede wszystkim bezpieczeństwa. Szeroki zakres ochrony i możliwość dopasowania polisy do indywidualnych potrzeb oferują ubezpieczenia zdrowotne dla cudzoziemców. Sprawdź, co obejmuje taka oferta i czuj się pewnie w nowym środowisku!
Odpowiedz
Oglądałam różne niemieckie agencje i https://www.mondi.de/ rzuciła mi się w oczy....  widać, że to spora strona, która wyjaśnia, jak działa rekrutacja między PL a DE i co można od nich dostać. Fajne, bo nie tylko oferty, ale też wyjaśnienia i pomocne wskazówki są tam w jednym miejscu.
Odpowiedz
Ja też kojarze mondi z ogłoszeń o prace i wygląda to sensownie, nie jakieś pojedyncze wpisy tylko normalna baza ofert.
Odpowiedz
U mnie w pracy ostatnio wyszedł temat tego, jak bardzo kuleje podejście do zarządzania ludźmi. Niby firma się rozwija, ale HR jest traktowany po macoszemu. Zacząłem sam szukać informacji, jak to powinno wyglądać i trafiłem na różne materiały, między innymi tutaj: https://formanway.pl/. Dobrze jest zobaczyć, jak inne organizacje podchodzą do budowania zespołów i procesów. To daje szerszy kontekst i pozwala uniknąć podstawowych błędów, które często wychodzą dopiero po czasie.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama