Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,514
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę profesjonalnej firmy OPTeam, która oferuje nowoczesne systemy erp i oprogramowanie dla firm. Systemy są intuicyjne, elastyczne i dopasowane do realnych potrzeb różnych branż, co ułatwia zarządzanie na co dzień.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 525
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
IT wyznacza przyszłość, dlatego rozwijające się firmy powinny postawić na nowoczesne, dopasowane rozwiązania. Altimi https://altimi.com/pl
pomaga firmom unowocześnić systemy IT z wykorzystaniem strategii Next-Generation Architecture. Ich skalowalne rozwiązania zmniejszają zależność od przestarzałych technologii i przyspieszają cyfrową transformację. Wiedza Altimi w technologicznej due diligence daje klientom precyzyjne dane i analizy wspierające decyzje o modernizacji systemów lub fuzjach i przejęciach (M&A). To umożliwia pewne planowanie strategiczne i szybszy rozwój.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Bardzo podoba mi się, że SZANSA oferuje różne narzędzia: nie tylko podstawowy CAD, ale też CADbro do przeglądania plików 3D, co u mnie w biurze ułatwia prezentacje i komunikację z klientami. Link: https://szansa.net.pl/programy-cad.html
Liczba postów: 158
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Jednostki publiczne i placówki edukacyjne funkcjonują według zupełnie innych zasad niż biznes komercyjny, dlatego gotowe „uniwersalne” systemy często się nie sprawdzają. Szukając rozwiązań dopasowanych do tych realiów, natknąłem się na ofertę od UNIT 4 Teta https://teta.unit4.com/pl/sektory/sektor...i-edukacja Widać tu zrozumienie specyfiki finansów publicznych, kadr i raportowania. Dla instytucji, które chcą działać sprawniej i zgodnie z przepisami, takie podejście może być realnym wsparciem w codziennej pracy i odciążeniu od wielu nieefektywnych procesów.
Liczba postów: 947
Liczba wątków: 45
Reputacja:
1
Zainteresuje Was z całą pewnością atrakcyjna oferta oprogramowania „AXEL” od https://www.axelfhu.com.pl/ System został oparty o procesy faktycznie występujące w piekarniach i cukierniach. Jego celem jest zminimalizowanie czasu potrzebnego do wykonywania czynności, które nie pociągają za sobą dodatkowych korzyści finansowych, a są konieczne do prawidłowego funkcjonowania przedsiębiorstwa. Korzystanie z niego przynosi same korzyści.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,137
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
W dzisiejszym projektowaniu 3D i pracy z technologią BIM niezbędne jest nieustanne podnoszenie kompetencji. Na https://www.mum.pl dostępny jest kalendarz szkoleń z podziałem na poziom zaawansowania, terminy oraz formę zajęć – zarówno online, jak i stacjonarnie. Regularne korzystanie z takich zasobów pozwala pozostawać na bieżąco z narzędziami Autodesk i nowymi trendami w branży.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 496
Reputacja:
0
15.04.2026, 14:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.04.2026, 16:43 przez Krzysztof018.
Powód edycji: linki tylko dla kont premium
)
Nowoczesne technologie odgrywają coraz większą rolę w biznesie. Więcej informacji można znaleźć tutaj: [] Dobrze dobrane rozwiązania zwiększają efektywność. To ważne dla rozwoju firmy. Warto być na bieżąco.
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
17.04.2026, 08:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.04.2026, 11:47 przez Mentorka.)
Na ostatnich targach edukacyjnych widziałem wiele nowoczesnych rozwiązań, które mogą naprawdę ułatwić pracę w szkołach. Rozmawiałem z jednym z wystawców, który opowiadał o elektronicznych dziennikach. Serio, nie wiedziałem, że to tak pomaga w organizacji i komunikacji między nauczycielami a rodzicami. A tak w ogóle, znajomi z branży mówili, że korzystają z różnych szkoleń, żeby nadążyć za nowinkami. Podobno wkrótce będą nowe szkolenia i kongresy, więc warto się zainteresować, żeby być na bieżąco.
Liczba postów: 14
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Przy oprogramowaniu na zamówienie dużo zależy od tego, jak wygląda projektowanie systemów IT dla firm, co możesz zobaczyć tutaj. Sam kod to nie wszystko, bo wcześniej trzeba jeszcze dobrze rozpoznać potrzeby firmy, obieg pracy i to, co taki system ma realnie usprawnić. Bez tego łatwo zrobić coś, co działa technicznie, ale w codziennej pracy średnio się sprawdza.
|